top of page

Over ons

Wij zijn Remco en Jolanda, de eigenaren van Camping Les Fourneaux. Na jarenlang dromen hebben wij in 2014 besloten de stap te maken en een camping te beginnen. 

Wij hebben twee (inmiddels volwassen) dochters en wonen in het Zuid-Hollandse dorpje Monster, al zijn we het grootste gedeelte van het jaar in Frankrijk te vinden. 

Zelf zijn wij altijd echte kampeerders geweest, altijd op naturistenterreinen en het liefst in Frankrijk. Heerlijk met de tent weg, ontsnappen aan de drukte. Genieten van de natuur, rust en ruimte. De droom om een eigen camping te beginnen was er al jaren. Maarja, vind maar eens dat perfecte terrein waar je de droom waar kan maken.

In april 2014 kwamen we een advertentie tegen van Les Fourneaux, een camping met 43 hectare grond, die te koop stond. Na snel schakelen besloten we met Pasen een weekendje die kant op te gaan om met de eigenaren de opties door te spreken. Eenmaal daar aangekomen waren we op slag verliefd op het mooie terrein en was de keuze voor ons gemaakt.

In mei 2014 gaat onze wens dan eindelijk in vervulling en hebben we het voorlopig koopcontract van Camping Les Fourneaux ondertekend. De vorige eigenaren hebben het seizoen van 2014 nog afgemaakt, maar in november hebben wij de camping officieel overgenomen. Het klussen kon gaan beginnen.

Een aantal seizoenen verder kunnen we zeggen dat twee sanitair gebouwen volledig vernieuwd hebben, net als het zwembad met bijbehorende pompinstallatie en filters, we een kinderzwembad, een gite en een dortoir hebben gemaakt, paden hebben aangelegd en elektriciteit hebben uitgebreid. Verder hebben we heeeeeel veel gesnoeid en gemaaid. Daarnaast hebben we sfeer gecreëerd met decoratie, bloemen, planten, een vuurplaats, en afwerking zoals een houten hek rond het zwembad, de afvalcontainers mooi weggewerkt en restauratie van de oude gebouwen.

We proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van onze gasten. Zo is er op verzoek een wildkampeerveld aangelegd en hebben we buitendouches gemaakt.

We hopen dat jullie net zo genieten van Les Fourneaux als dat wij dat doen.

14257504_1234296669924995_43803412568259
bottom of page