Wie zijn wij

Wij zijn Remco en Jolanda, de eigenaren van Camping Les Fourneaux. Na jarenlang dromen hebben wij in 2014 besloten de stap te maken en een camping over te nemen. Dit is het prachtige terrein van Les Fourneaux geworden.

Wij hebben twee (inmiddels volwassen) dochters en wonen in het Zuid-Hollandse dorpje Monster.

Zelf zijn wij altijd echte kampeerders geweest, altijd op naturistenterreinen. Met de tent weg, ontsnappen aan de drukte en naar de natuur, rust en ruimte toe.

In mei 2014 gaat onze wens dan eindelijk in vervulling; we hebben het voorlopig koopcontract van Camping Les Fourneaux ondertekend. Na het eerste bezoek waren we op slag verliefd geworden op het terrein. Na een week met de vorige eigenaren meegelopen te hebben, hebben we per november 2014 de camping definitief overgenomen.

We hebben al veel aanpassingen gedaan aan het terrein, zoals een nieuw sanitairgebouw, het uitbreiden van de elektriciteit, het bouwen van een kinderzwembad en het opknappen van het zwembad, de receptie, de jeu de boules baan en speeltoestellen.

Het is derde seizoen is begonnen en we zijn er helemaal klaar voor! Afgelopen winter zijn we onder andere druk geweest met het vervangen van het tweede sanitair gebouw. In de zomer van 2017 hebben we ons record aantal gasten mogen verwelkomen en ook de reserveringen voor zomer 2018 gaan al hard. We genieten van elke dag en elk moment en vinden het heerlijk onze gasten een top vakantie te bezorgen. Als kers op de taart heeft de NFN in 2015 onze camping de accreditatie "Prettig Bloot" gegeven. Hiermee wordt aangegeven dat wij gastvrijheid en respect naar elkaar en de natuur hoog in het vaandel hebben staan, maar vooral dat je bij ons op een relaxte en prettige manier bloot kunt recreëren.

familiefoto