Faciliteiten

zwembad

Zwembad

Vanaf het terras kijkt u uit op ons zwembad van 7 bij 14 meter groot en 140cm diep. Op het gras rond het zwembad staan ligbedden waar u heerlijk van de zon kunt genieten.

kinderzwembad

Kinderzwembad

Het kinderbad is 40cm diep en ligt naast het grote zwembad. Er komt een waterval uit de muur waar de kinderen heerlijk onder kunnen spelen.

dortoir

Dortoir

Wilt u de volgende ochtend vroeg vertrekken en de tent lekker droog in pakken? Komt u later aan en heeft u geen zin meer om de tent op te zetten? Of wilt u gewoon maar een paar nachten blijven en vind u dit makkelijker? Vanaf dit jaar is het dortoir te boeken: een overnachtingsplaats geschikt voor 4 personen.

speeltoestellen

Speeltoestellen

Voor de kinderen zijn er op het familieveld verschillende speeltoestellen te vinden, waar ze zich helemaal uit kunnen leven.

sportvelden

Volleybalveld

Op het familieveld hebben we een volleybalveld gecreëerd, zodat jong en oud hun energie kwijt kunnen.

petanque

Jeu de boules baan

We hebben 2 jeu de boules banen op het terrein; 1 op het familieveld en 1 bij het terras bij de bar. Er kan dus naar hartelust een balletje gegooid worden.

wifi

Wifi

Tegen een kleine vergoeding is wifi beschikbaar rondom de bar.

brood

Brood

Elke dag, met uitzondering van maandag, kan er voor 17:00 uur bij de receptie vers brood worden besteld voor de volgende dag. Dit kan vervolgens de ochtend er na in de winkel opgehaald worden tussen 8:30 en 10:30 uur.

bar

Bar

In de grote schuur op het plein is de bar te vinden. Hier kunt u een kopje koffie of thee halen, maar ook een lekker koud biertje, fris of wijn zijn verkrijgbaar. Ook is hier gelegenheid voor gezellig samen zijn of om een spelletje te spelen.

staanplaats

Staanplaatsen

De staanplaatsen, die van elkaar gescheiden zijn door bomen en struiken, variëren in grootte van 400m² tot 1500m². Klik hier voor een overzicht van de plaatsen.

sanitair

Sanitair

Op het familieveld is een volledig nieuw sanitairgebouw gebouwd, welke ook geschikt is voor kinderen.

receptie

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over de omgeving, wandel- en fietsroutes, uitleen van ballen en spelletjes en inruil en aankoop van bevroren flesjes water om uw koelbox koud te houden.

Elektriciteit

De camping beschikt over plaatsen met 2, 4 en 6 ampère. Deze plaatsen zijn beperkt beschikbaar, maar we werken hard om de hoeveelheid elektriciteit te vergroten. Twee ampère is ruim voldoende voor uw koelkast, waterpompje en verlichting. Voor koffiezetapparaten is minimaal 4 ampère nodig.

Cursus Frans

Van 13 tot 17 augustus 2018 wordt er een Franse cursus gegeven op Les Fourneaux. Klik hier voor meer informatie