De camping

Het terrein van naturistencamping Les Fourneaux is 43 hectare groot. 15 Hectare daarvan is in gebruik als kampeerveld. Genoeg ruimte voor mooie grote plekken dus, zodat u optimaal kunt genieten van rust, ruimte en natuur. De overige hectaren kunnen in alle rust naturistisch bewandeld worden.

Wij hebben verschillende velden; een voor gezinnen, velden voor rustzoekers en een wildkampeerveld. Doordat het terrein zo groot is, zijn de aanwezigheid van huisdieren en/of kinderen prima te combineren met de rust waar u naar op zoek bent. De plaatsen variëren in grootte van 400m² tot 1500m².

Er is geen animatieteam, maar wanneer gasten met ideeën of initiatieven komen werken we hier graag aan mee. Zo zijn we al vaak gaan kanoën, hebben we geluncht bij een auberge en hebben we volleybal- en jeu de boules tournooien gespeeld.

Wanneer u de gezelligheid op wilt zoeken hebben we iedere dag om 17:00 uur een borreluurtje op het terras bij de bar. Op woensdag gaat de frituur aan en kunt u snacks halen vanaf 18:00 uur. Zondag is de dag van de gezamelijke barbecue. Wij steken de barbecues aan en iedereen die zin heeft om te barbecuen neemt zijn eigen eten en servies mee en schuift gezellig aan.

Campers zijn toegestaan tot 3,5 ton aan gewicht (dus niet de Amerikaanse bussen). Daarnaast is er voor campers een minimum verblijfsduur van 2 nachten.

Wilt u in het voor- en najaar komen? In de zomer is stalling van uw caravan in overleg mogelijk.